Ruiterplaatweg 2c   ♦   Kamperland   ♦   Telefoon: 0113 - 370918   ♦   E-mail: info@bouwcenterdehaze.nl
 
OPENINGSTIJDEN
♦ Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30 uur
♦ Zaterdag: 8:30 - 16:00 uur

Nieuw in het assortiment: ALUXE Aluminium overkappingen

Slide Trendline 02

Heerlijk thuiskomen

Verandadaken van Aluxe vergroten uw woongenot. Onze kracht zit in de sterke en mooie vormgeving. Met een verandadak van Aluxe kunt u in het voorjaar eerder van buiten genieten en in de zomer, ongeacht het weer, langer buiten zitten. Ook bieden onze verandadaken in de winter bescherming voor uw tuin of loungeset.

Uw perfecte verandadak met de kwaliteitskenmerken van Aluxe: de Trendline, de Premiumline en de Topline. Of u nu kiest voor de economische Trendline of voor de robuuste Topline met glas, wij hebben het verandadak van uw wensen. Aluxe biedt bovendien vele accessoires om uw buitenverblijf te verfraaien.

 

 

Buitenleven maakt woongenot compleet

Leven in en om het huis maakt mensen gelukkig, want buiten is gezond. Een verandadak biedt het hele jaar door beschutting tegen warmte, zon, regen, kou en wind. Zo kunt u het hele jaar rond genieten van de natuur aan huis. Een veranda is vaak het verlengstuk van uw woonkamer. Met een mooie loungeset of een buitenkeuken maakt u buiten extra gezellig. Met bijvoorbeeld vaste wanden, schuifwanden, horizontale en verticale screens tegen wind en zon of infraroodverwaming richt u uw buitenverblijf geheel naar eigen wens in.

 

veranda5

’Trendline:volledig & volwaardig’

De Aluxe Trendline veranda is een volwaardig verandadak, tot in detail afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die u aan een verandadak mag stellen.
De Trendline heeft een zeer gunstige prijs en is leverbaar in rustgevend gebroken wit of een designwitte gladde coating. Zonder meerprijs zijn ook de coatings antraciet en brons grijs leverbaar.
U kiest uw perfecte dakplaat, zelfs gelaagd glas behoort tot de mogelijkheden.

De Trendline wordt geleverd in vaste maten tot zelfs 795 cm. Tegen meerprijs leveren we ook maatwerk, want uiteraard kunt u uw veranda volledig naar eigen wens creëren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie bekijk http://www.aluxe.nl/

© 2016 Bouwcenter de Haze

Website door Effectis

Bouwcenter de Haze Ruiterplaatweg 2c 4493 PG Kamperland Telefoon 0113-370918

♦ Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30 uur
♦ Zaterdag: 8:30 - 16:00 uur