Ruiterplaatweg 2c   ♦   Kamperland   ♦   Telefoon: 0113 - 370918   ♦   E-mail: info@bouwcenterdehaze.nl
 
OPENINGSTIJDEN
♦ Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30 uur
♦ Zaterdag: 8:30 - 16:00 uur

Over ons

Virtuele Tour Bouwcenter

Wat zegt meer over ons dan het zien en ervaren van onze winkel?

Ervaar hieronder hoe onze winkel je met alles op het gebied van professionele bouwmaterialen voor in en om het huis kan helpen. Klik in d efoto op het vierkant rechtsonderin voor een schermvullende afbeelding. De 360 graden tour werkt het beste op je mobiel, of in google cardboard voor een echte Virtual Reality ervaring.

Bouwbedrijf de Haze

Komt u er zelf niet uit of besteed u uw klus gewoon liever uit? Bouwcenter de Haze werkt intensief samen met Bouwbedrijf de Haze. Bouwbedrijf de Haze is een Noord-Bevelands aannemingsbedrijf met een timmerwerkplaats op industrieterrein het Rip in Kamperland.

Eerlijke adviezen en scherpe prijzen staan aan de basis van onze projecten, die variëren van een kleine verbouwing tot een sleutelklare nieuwe woning. Vanzelfsprekend hanteren wij een hoge en professionele kwaliteit in onze projecten, getuige de vele tevreden relaties die wij tot onze klantenkring mogen rekenen.

In de meeste situaties werken we met een team van 6 vaste medewerkers. In grotere projecten huren we extra mensen in of werken we met onderaannemers, waardoor u toch maar één aanspreekpunt houdt. Overweegt u om een karwei zelf aan te pakken, raadpleeg ons dan voor een goed advies en het leveren van uw bouwmaterialen, vaak met flinke kortingen!

 

Bel of mail ons gerust als u vragen heeft of een prijsopgave wenst.

 

Nieuwbouw

Als hoofdaannemer bouwen wij complete woningen. Wij regelen daarbij voor de opdrachtgever alles wat er nodig is om de projecten succesvol te laten verlopen. Dat varieert van het verzorgen van de bouwtekeningen en vergunningen tot aan het inhuren van onderaannemers. Afhankelijk van de projectsituatie kan Bouwbedrijf de Haze ook als onderaannemer ingeschakeld worden.

Verbouw

Grote en kleine verbouwingen zijn onze meest voorkomende werkzaamheden. Het voordeel voor de opdrachtgever start met het scherp inkopen van de bouwmaterialen. Dit bijna altijd tegen goedkopere prijzen en met een betere kwaliteit dan wanneer de opdrachtgever zelf voor de materialen zorgt.
Verder zijn we als team zodanig op elkaar ingespeeld dat we efficiënt plannen en samenwerken, waarbij de (ver)bouwtijd en de bijhorende overlast zo kort mogelijk blijft.
Ook voor verbouwingen kunnen wij de vergunningen en bijhorende ontwerpen, tekeningen en/of berekeningen verzorgen. Dit zijn meestal zaken waar opdrachtgevers erg tegenop zien. Met onze ervaring en praktische aanpak zijn deze zaken meestal snel en goed geregeld.

Renovatie

Onder de overige werkzaamheden verstaan wij de kleinere ingrepen, zoals het vervangen van “rotte” delen van een bouwconstructie het plaatsen van nieuwe deuren of kozijnen etc. Maar bijvoorbeeld ook de renovatie van buitenmuren of zelfs de hele buitenkant van een woning.

 

© 2016 Bouwcenter de Haze

Website door Effectis

Bouwcenter de Haze Ruiterplaatweg 2c 4493 PG Kamperland Telefoon 0113-370918

♦ Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30 uur
♦ Zaterdag: 8:30 - 16:00 uur