Ruiterplaatweg 2c   ♦   Kamperland   ♦   Telefoon: 0113 - 370918   ♦   E-mail: info@bouwcenterdehaze.nl
 
OPENINGSTIJDEN
♦ Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30 uur
♦ Zaterdag: 8:30 - 16:00 uur

IJzerwaren

bouten kopen kamperlandAan ijzerwaren geen tekort bij Bouwcenter de Haze. Voor zowel de doe-het-zelver als de vakman. Bij ons heb je zelfs de mogelijkheid om bevestigingsmaterialen per stuk te kopen! Waarom zou je een hele doos bouten en moeren kopen als je maar twee setjes nodig hebt? Voor hang- en sluitwerk, profielen, greepjes & knoppen kun je hier natuurlijk ook terecht.

 

Bevestigingsmaterialen

Naast een totaalprogramma aan voorverpakte bevestigingsmaterialen kun je bij Bouwcenter de Haze terecht voor stuks verkoop. Voor elk bevestigingsprobleem is een oplossing voorhanden. Hollewandpluggen, chemische ankers en metalen pluggen vormen zomaar een greep uit het totale aanbod.

 

Schroevenwand

De schroevenwand is een wand waar je alle schroefjes spijkers enz. in verschillende soorten en maten kunt vinden. Deze wand bevat meer dan 1000 soorten ijzerwaren.

 

IJzerwaren

Onze merken Fischer, Toggler, Nemef, Lips, Oxcloc, Qlinq, en nog vele andere merken. mocht er iets niet op voorraad zijn dan kunnen wij dezelfde dag nog bij u aan huis leveren.

 

 

IJzerwaren & sleutelsIJzerwaren assortiment

Op onze afdeling ijzerwaren vind je onder ander onze uitgebreide sleutelservice. Vrijwel elke soort en elk model sleutel kunnen we voor je namaken of bijbestellen. Voor meer informatie over sleutelservice, kijkt u hier. Ook is het mogelijk een cilinder bij een bestaande sleutel te maken. Verder kun je ook terecht voor alle soorten scharnieren, raambomen, uitzetijzers enzovoorts.

 

Profielen

Voor allerlei toepassingen vind je op onze afdeling ijzerwaren profielen in diverse materialen en maatvoeringen. Zo zijn er hoekprofielen en platprofielen in aluminium, maar ook rondprofielen in zilver. Afdichtingsprofielen en tochtstrippen zijn in vele uitvoeringen voorradig.

 

 

Leveranciers

http://www.nemef.nl/nl/site/nemef/

http://www.oxloc.nl/

http://www.lips.nl/nl/site/lipsnl/

http://www.nauta.com/

http://www.kelfort.nl/

http://www.heco-schrauben.de/nl/Home

 

 

 

 

 

© 2016 Bouwcenter de Haze

Website door Effectis

Bouwcenter de Haze Ruiterplaatweg 2c 4493 PG Kamperland Telefoon 0113-370918

♦ Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30 uur
♦ Zaterdag: 8:30 - 16:00 uur