Ruiterplaatweg 2c   ♦   Kamperland   ♦   Telefoon: 0113 - 370918   ♦   E-mail: info@bouwcenterdehaze.nl
 
OPENINGSTIJDEN
♦ Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30 uur
♦ Zaterdag: 8:30 - 16:00 uur

Tuin & tuinhout

 

Tuin en Terras

Bouwcenter de Haze is officieel leverancier van Tuin & Terras.

De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. bestrating, tuinschermen, tuinhuisjes en tuin ideeën geven u al snel het echte thuis gevoel wat bij u past. Of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis of schutting betreft, daarvoor kunt u bij ons terecht. Voor een advies, kom eens langs. Onze kennis willen wij graag met u delen.

Tuin & Terras levert niet alleen de producten, maar onze vakkundige medewerkers kunnen de sfeer ook aanbrengen in uw tuin en op uw terras.

Bekijk voor meer informatie www.tuinenterraskamperland.nl

Heeft u hulp nodig?

 

Woodvision

Tevens zijn wij leverancier voor Woodvision. Als u op zoek bent naar hoogwaardige tuinafscheiding, dan kiest u gegarandeerd voor schuttingen van Woodvision. Er zijn schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Van betonschuttingsystemen, tot grenen, vuren, gekleurde of douglashouten schuttingen, er is voor ieder wat wils.

Ook voor overkappingen kunt u kiezen uit het assortiment van Woodvision. Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping van Woodvision bezorgt u al deze geneugten. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een houten veranda, vrijstaande overkapping, Douglasvision Buitenverblijf, Douglasvision Kapschuur, of een Douglasvision Carport?

 

Sierbestrating

Voor bestrating is er een ruim aanbod beschikbaar en wordt buiten tentoongesteld. Kom gerust eens langs om te kijken. Voor meer informatie over onze Leverancier MBI kunt u hier terecht www.mbi.nl.

geosteen-sierbestrating bestrating-keramiek bestrating-basicsteen

 

Wij kunnen diverse houtmaterialen ook op maat voor u zagen, heeft u een vraag hierover neem dan contact op.

 

 

© 2016 Bouwcenter de Haze

Website door Effectis

Bouwcenter de Haze Ruiterplaatweg 2c 4493 PG Kamperland Telefoon 0113-370918

♦ Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30 uur
♦ Zaterdag: 8:30 - 16:00 uur